کد خبر : 3601
تاریخ : 1401/10/12
گروه خبری : ستاد

مدیرعامل توزیع برق استان همدان خبر داد

اصلاح و مقاوم‌سازی شبکه برق 217 روستای استان همدان در سال جاری/ تخصیص 860 میلیارد ریال عوارض روستایی به همدان

مدیرعامل توزیع برق استان همدان گفت: اصلاح و مقاوم‌سازی 217 روستا در برنامه امسال در دست اقدام است که در این راستا تاکنون 2 هزار و 200 اصله پایه برق در روستاها جابه‌جا شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در جلسه بررسی مسائل برق شهرستان ملایر با بیان اینکه ماموریت ما توزیع برق به صورت مطمئن و پایدار و تامین و عرضه برق با رویکرد اقتصادی در چارچوب قوانین و ضوابط است، اظهار کرد: هوشمندسازی شبکه برق یکی از محورهای اصلی است که شامل دو رویه؛ مدیریت هوشمند شبکه و مدیریت رویت و کنترل هوشمند لوازم اندازه‌گیری است.

وی با اشاره به اهمیت قابلیت اطمینان شبکه برق افزود: سعی شده با مقاوم‌سازی شبکه و تعویض کابل‌های مسی به خودنگهدار این امر محقق شود، همچنین مولفه بهره‌وری و افزایش آن در تمام بخش‌ها نیز نیازمند توجه ویژه بوده که و سعی کرده‌ایم شاخص بهره‌وری با کاهش تلفات برق و کاهش انرژی توزیع نشده به همراه آموزش همکاران و اتوماسیون فرایندهای داخل و خارج از شرکت در تمام فعالیت‌ها ارتقا یابد.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع به عنوان وظیفه ذاتی کارکنان توزیع برق استان است، گفت: مشتری‌مداری و مردم‌داری مهمترین اصل بوده و در توزیع برق استان همواره تلاش شده است این مهم در قالب تکریم ارباب رجوع، ارائه خدمات غیرحضوری و ایجاد ارتباطات دو سویه با مشترکان از طریق مجراهای ارتباطی تحقق یابد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: اصلاح و مقاوم‌سازی 217 روستا در برنامه امسال در دست اقدام است که در این راستا تاکنون 2 هزار و 200 اصله پایه برق در روستاها جابه‌جا شده که این میزان نسبت به سال گذشته رشد 100 درصدی داشته است.

سهرابی بیدار با بیان اینکه در زمینه اصلاح و تقویت شبکه 20 کیلوولت نیز 15 کیلومتر برنامه در دست اجرا است، تصریح کرد: همچنین 30 کیلومتر شبکه جدید برای متقاضیان برق روستایی ایجاد و یک هزار و 500 دستگاه روشنایی در معابر روستایی نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات عوارض روستایی امسال حدود 860 میلیارد ریال است، گفت: در راستای هوشمندسازی شبکه برق شهری 60 دستگاه تابلو دارای 3 یا 4 سلول نصب شده که در مجموع با 240 سلول، کمک بزرگی در هوشمندسازی شبکه برق است.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان با اشاره به اقدام جهادی این مجموعه در پروژه برق‌دار کردن چاه‌های آب کشاورزی و خطوط انتقال آب از سد تالوار تا ایستگاه‌های تصفیه آب، گفت: در این پروژه عظیم 33 حلقه چاه آب کمتر از 72 ساعت برق‌دار شد که در نوع خود کم‌نظیر بود، و همچنین پروژه انتقال آب از سد تالوار نیز در طی سه روز برق‌دار شد.

*تبدیل 900 کیلومتر شبکه مسی به کابل خودنگهدار

وی اضافه کرد: در حوزه تبدیل کابل مسی به خودنگهدار نیز از 900 کیلومتر برنامه در دست اجرا از ابتدای سال تاکنون 126 کیلومتر تبدیل شده است که برای رسیدن به هدف تعیین شده نیازمند اختصاص اعتبارات بیشتر هستیم.

سهرابی‌بیدار از نصب 85 دستگاه سکسیونر قابل قطع زیر بار بر فیدرهای 20 کیلوولت برای مدیریت شبکه برق خبر داد و گفت: در راستای کاهش هزینه‌ها با تعمیر 42 دستگاه سکسیونر معیوب نیز 70 میلیارد ریال صرفه جویی شده است.

وی افزود: همچنین برای مدیریت بار شبکه‌ای و کاهش انرژی توزیع نشده و خاموشی‌های احتمالی تا پایان پیک سال آینده تعداد کلیدهای قطع و وصل تحت مدیریت هوشمند شبکه (اسکادا) را به 500 دستگاه خواهیم رساند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: سطح ولتاژ تحویلی به مشترکین در حال حاضر در حد استاندارد اعلام شده است که تأمین برق پایدار با ولتاژ مناسب همواره در اولویت این شرکت قرار دارد.

وی با اشاره به وجود 12 واحد اجرایی در 10 شهرستان استان گفت: همچنین برای بهبود ارائه خدمات به مشترکین روستاهای دور دست نیز 15 محور روستایی و چهار دفتر روستایی ایجاد شده و تلاش ما بر این بوده که در کوتاه‌ترین زمان به درخواست‌های مردمی پاسخگو باشیم.

سهرابی بیدار با اشاره به کاهش شاخص تلفات تصریح کرد: در این زمینه نیز با اقدامات انجام شده کاهش تلفات انرژی استان از 10.28 درصد به 9.25 درصد رسیده است.

وی با اشاره به احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان افزود: در حال حاضر 11.7 درصد مجموع تولید برق کشور از طریق نیروگاه‌های خورشیدی در استان همدان صورت می‌گیرد که معادل 48.9 مگاوات است.

مدیرعامل توزیع برق استان همدان با اشاره به اجرای 12 مانور عملیاتی در راستای افزایش آمادگی کارکنان در مواقع بحران، عنوان کرد: طی این مانورها 500 کیلومتر شبکه برق مقاوم‌سازی شد.

وی گفت: در حوزه خدمات مشترکین 89 درصد از انشعابات دیماندی رویت پذیر و 29 درصد نیز کنترل پذیر بوده که این امر در کنترل مصرف مشترکین مؤثر بوده است.

سهرابی بیدار گفت: 91 درصد از مشترکین در استان همدان در تابستان جزء مشترکینی بودند که الگوی مصرف را رعایت کردند و حدود 337 هزار مشترک خانگی حداقل یکبار مشمول پاداش صرفه‌جویی برق شده‌اند که این رقم 52 درصد کل مشترکین را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

  لینک
https://nahavand.edch.ir/Press/ShowNews/3601