کد خبر : 3612
گروه خبری : ستاد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

افتتاح و کلنگ‌زنی 152 پروژه برق به مناسبت دهه فجر در استان همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: به مناسبت دهه فجر 132 پروژه برق با اعتبار 155 میلیارد و 623 میلیون تومان در استان همدان افتتاح و 20 پروژه با اعتبار 30 میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی‌بیدار در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ایام دهه فجر اظهار کرد: شرکت توزیع برق استان همدان وظیفه خدمت‌رسانی را در استان بر عهده دارد و در این راستا مهم‌ترین مأموریت این شرکت تأمین برق مطمئن و پایدار برای مشترکین است.

وی افزود: در استان همدان در راستای پیشبرد برنامه‌ها و رسیدن به مأموریت تعریف شده محورهای فعالیت اساسی داریم که از مهم‌ترین محورها، هوشمندسازی و حرکت در راستای هوشمند کردن و توجه به شعار «شرکت هوشمند، شبکه هوشمند و مشتری هوشمند» است که در این راستا در شرکت اقداماتی از قبیل هوشمند کردن شبکه‌ها، لوازم اندازه‌گیری و مدیریت سمت تقاضا طرح‌ریزی شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: افزایش بهره‌وری در راستای توزیع برق و ارتباط دوسویه با مشتریان و مشتری‌مداری از دیگر محورهای اساسی این شرکت است.

وی با بیان اینکه در استان همدان بیش از 805 هزار مشترک برق وجود دارد، ابراز کرد: از این تعداد حدود 645 هزار مشترک خانگی هستند که 80 درصد از مشترکین برق استان را شامل می‌شوند و حدود 30 درصد مصرف انرژی را دارند.

سهرابی بیدار ادامه داد: حدود 14 هزار مشترک برق استان در بخش کشاورزی هستند که  1.7 درصد از مشترکین را شامل می‌شود و بیش از 43 درصد از برق استان را مصرف می‌کنند.

وی گفت: 6 هزار و 600 مشترک نیز در بخش صنعتی هستند که معادل 0.8 درصد مشترکین بوده و 12 درصد از مصرف برق استان را دارند، 104 هزار و 485 مشترک نیز در تعرفه سایر مصارف هستند که شامل 13 درصد مشترکین بوده و 7 درصد مصرف برق استان را دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: 3 هزار و 650 مشترک مربوط به روشنایی معابر است که 1.7 درصد از مصرف برق استان را به خود اختصاص داده است.

* امسال بیشترین رشد مصرف برق استان را در تعرفه صنعتی داشتیم

وی با بیان اینکه در سال جاری 15 هزار انشعاب به مشترکین افزود شده است، گفت: بیشترین رشد مصرف برق را در تعرفه صنعتی داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.1 درصد رشد داشته است.

سهرابی‌بیدار در ادامه با اشاره به وضعیت شبکه‌های برق استان گفت: 19 هزار و 363 کیلومتر شبکه برق در سطح استان گسترده شده و 18 هزار و 512 پست توزیع برق با ظرفیت 2 هزار و 427 مگاولت آمپر در استان همدان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هدف تلفات انرژی شبکه توزیع برق استان 9.5 درصد است، گفت: این میزان در حال حاضر به 9.23 درصد رسیده است که نشان از برنامه‌ریزی مدون و دقیقی برای بهبود شاخص‌های شرکت است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات ما اصلاح شبکه برق 217 روستا بوده که در این زمینه 2 هزار و 200 پایه جابجایی داشتیم که نسبت به سال گذشته 100 درصد رشد عملکرد دارد،

وی با اشاره به اصلاح 15 کیلومتر شبکه 20 کیلوولت بیرون از روستاها عنوان کرد: در این راستا نیز 40 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده احداث شبکه روستایی جهت متقاضیان جدید به میزان 30 کیلومتر بوده که نسبت به سال گذشته رشدی معادل 115 درصد داشته است.

* تبدیل 164 کیلومتر شبکه سیمی به خودنگهدار در مناطق روستایی

سهرابی‌بیدار با اشاره به تبدیل 164 کیلومتر شبکه سیمی به خودنگهدار در مناطق روستایی تصریح کرد: این میزان نسبت به سال گذشته 210 درصد رشد نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: همچنین برای تأمین روشنایی معابر، یک هزار و 500 دستگاه چراغ در روستاها نصب شده که 110 درصد رشد دارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه اعتبارات تعمیر به روش خط گرم افزایش سه برابری دارد، گفت: اعتبارات این گونه تعمیرات خطوط گرم (بدون اِعمال خاموشی) 3 میلیارد تومان بوده که امسال به 9 میلیارد تومان رسیده است و آخرین شاخص ولتاژ استاندارد ما 99 درصد بوده است بنابراین نباید چیزی با عنوان برق ضعیف داشته باشیم.

وی اظهار کرد: اعتبارات عوارض روستایی در سال جاری 86 میلیارد تومان بوده که نسبت به سال گذشته 100 درصد رشد دارد.

سهرابی بیدار ادامه داد: برداشت اطلاعات شبکه به صورت کامل در فیدرهای 20 کیلوولت پست‌های توزیع عمومی و اختصاصی و برداشت شبکه فشار ضعیف و مشترکین به میزان 99 درصد انجام شده است که نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به سرویس و تعمیر 42 دستگاه سکسیونر معیوب و اسقاط، یک دستگاه اتوبوستر و 4 دستگاه اتوریکلوزر گفت: برگشت این تجهیزات به شبکه توزیع استان 7 میلیارد تومان ارزش افزوده داشته است.

*کاهش 26 درصدی نرخ انرژی توزیع نشده برق نسبت به سال گذشته

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه نرخ انرژی توزیع نشده برق در همدان 26 درصد نسبت به سال گذشته کاهش دارد، ابراز کرد: در راستای تأمین خدمات در محل و نزدیک شدن خدمات‌رسانی به مشترکین، 15 اکیپ محور روستایی و چهار دفتر خدمات روستایی فعال شده و به نقاطی که از مراکز شهرستان‌ها و بخش‌ها دور هستند، خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه پاسخگویی به درخواست‌های مشترکین توجه ویژه صورت گرفته و تمام درخواست‌ها از طریق اپلیکیشن «برق من» انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند پاسخ درخواست‌های خود را از طریق این اپلیکیشن یا سامانه 121 در کوتاه‌ترین زمان دریافت کنند که در این راستا بستر 240 خط ارتباطی فراهم شده است.

سهرابی‌بیدار گفت: در راستای مدیریت هوشمندسازی شبکه 85 دستگاه کلید قطع و وصل به صورت هوشمند و قابل کنترل سریع روی شبکه نصب شده است که امیدواریم این تعداد به بیش از 300 دستگاه تا پایان سال برسد و در پست‌های زمینی نیز نوسازی 60 دستگاه پست زمینی در فرایند اجرا قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه هشت نیروگاه خورشیدی با توان 48.9 مگاوات در استان همدان فعال است و تولید برق را انجام می‌دهد، عنوان کرد: اخیراً نیز موفق به کسب رتبه برتر در چهارمین جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر شدیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: سهم ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان همدان نسبت به کل نیروگاه‌های خورشیدی بهره‌برداری شده در کشور، 11.7 درصد است.

وی با اشاره به اینکه در تابستان گذشته 33 حلقه چاه در کوتاه‌ترین زمان برق‌دار شد تا به آب شهری وصل شوند، بیان کرد: برق‌رسانی به سه ایستگاه پمپاژ آب، احداث 18 کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و زمینی، اصلاح 23 کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی و نصب 28 دستگاه ترانسفورماتور از دیگر اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی بوده است.

*91 درصد مشترکین خانگی استان همدان زیر الگوی مصرف قرار دارند

سهرابی بیدار با بیان اینکه برای گذر موفق از پیک بار تابستان امسال با استفاده از طرح‌های تشویقی وزارت نیرو شاهد همراهی خوب مشترکین خانگی در استان بودیم، گفت: در این راستا 585 هزار مشترک خانگی (معادل 91 درصد کل مشترکین خانگی استان) زیر الگوی مصرف قرار داشتند و تعداد 337 هزار مشترک خانگی مشمول پاداش صرفه جویی شدند که 52 درصد کل مشترکین خانگی بود.

وی افزود: علاوه بر مشترکین خانگی سایر طرح‌های تشویقی برای تعرفه‌های صنعتی، کشاورزی و سایر مصارف را داشتیم که پاداش‌های آنان نیز در قبوض مصرفی اعمال شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه درحوزه اطلاع‌رسانی و تعامل با رسانه‌ها نیز اقدامات خوبی انجام شد، افزود: علاوه بر انتشار آگهی‌های اطلاع‌رسانی و مدیریت مصرفی در نشریات، با صدا و سیمای مرکز همدان و شرکت پیام‌های بازرگانی عقد قرارداد داشتیم و تبلیغات محیطی گسترده‌ای در سطح استان انجام شد.

*کلنگ‌زنی 20 پروژه برق طی دهه فجر در همدان

وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های قابل افتتاح در ایام الله دهه فجر گفت: در مجموع 132 پروژه با اعتبار 155 میلیارد و 623 میلیون تومان به مناسبت این ایام در استان افتتاح و 20 پروژه با اعتبار 30 میلیارد تومان در دهه فجر کلنگ‌زنی می‌شود.

سهرابی‌بیدار ادامه داد: از پروژه‌های قابل افتتاح، 23 پروژه با اعتبار 26 میلیارد و 958 میلیون تومان در شهرستان همدان، 35 پروژه با اعتبار 31 میلیارد و 623 میلیون تومان در ملایر، 7 پروژه با اعتبار 10 میلیارد و 740 میلیون تومان در نهاوند، 11 پروژه با اعتبار 15 میلیارد و 650 میلیون تومان در تویسرکان و 10 پروژه با اعتبار 13 میلیارد و 230 میلیون تومان در اسدآباد به بهره‌برداری می‌شود.

وی عنوان کرد: در بهار 12 پروژه با اعتبار حدود 18 میلیارد تومان، در کبودراهنگ 8 پروژه با اعتبار حدود 9 میلیارد و 81 میلیون تومان، در رزن 3 پروژه با اعتبار 11 میلیارد و 800 میلیون تومان، در فامنین 15 پروژه با اعتبار حدود 5 میلیارد و 910 میلیون تومان و در شهرستان درگزین نیز 8 پروژه با اعتبار 12 میلیارد و 630 میلیون تومان افتتاح می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر نیز با پیک بار زمستان مواجه هستیم، گفت: با توجه به بارش‌های خوب و سرمای مداوم و ماندگار در استان، خوشبختانه هیچ گونه خاموشی نداشته‌ایم که این نشان از رعایت، همدلی و همکاری عموم مردم استان در مدیریت مصرف انرژی و همچنین اقدامات تعمیرات شبکه‌ای خوب و به موقع و به هنگام نیروهای خدوم این شرکت بوده است.

وی در ادامه با درخواست از خبرنگاران در راستای اطلاع‌رسانی و جلب مشارکت مردم برای عبور از پیک بار زمستان گفت: با توجه به برودت سرما و بارش نعمات الهی از همه مردم استان تقاضا می‌کنیم در مصرف انرژی برق و گاز نهایت رعایت و صرفه‌جویی را داشته باشند.

سهرابی بیدار با بیان اینکه شرکت توزیع برق در مجموع شاخص‌های عمومی رتبه برتر را در جشنواره شهید رجایی کسب کرد، ابراز کرد: کسب رتبه شایسته تقدیر ویژه در ارزیابی فرهنگی شرکت توانیر و ارزیابی توسعه و ترویج فرهنگ نماز، تقدیر از سوی وزارت نیرو در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار و گذر از پیک تابستان 1401، همکاری جهادی در پروژه آبرسانی به شهر همدان و تقدیر برای توسعه و احداث، اصلاح و بهینه‌سازی ‌پروژه‌های توزیع برق از دیگر افتخارات این مجموعه است.

وی عنوان کرد: همچنین این شرکت موفق به دریافت تندیس شرکت برتر توزیع نیروی برق در سال 1400 در چهارمین دوره جایزه ملی انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با رویکرد تأمین انرژی پاک و حفاظت موثر از محیط زیست شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه 110 میلیارد تومان بدهی مشترکین به شرکت توزیع برق استان است که از سال‌های گذشته باقی مانده است، گفت: مشترکین با پرداخت بدهی‌های خود به توسعه شبکه برق استان کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک