شرکت توزیع نیروی برق شهرستان نهاوند
ارسال به دوستان
اخبار » آرشیو
739 پروژه آماده افتتاح در توزیع برق نهاوند
افتتاح پروژه هوشمند سازی برق 219 چاه کشاورزی در توزیع برق نهاوند در دهه مبارک فجر

‍ به گزارش روابط عمومی توزیع برق شهرستان نهاوند:

با حضور احمدوند فرماندار شهرستان،معاون عمرانی فرماندار به نمایندگی از ۷۳۹ پروژه حوزه برق، پروژه هوشمندسازی برق ۲۱۹ چاه کشاورزی نهاوند افتتاح شد.

مدیر توزیع برق نهاوند در این مراسم گفت با کمک خداوند و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت خدمتگزار از ابتدای سال تاکنون ۷۳۹ پروژه مختلف درحوزه برق شهرستان با اعتباری بالغ بر ۶۶۰ میلیارد ریال انجام شده است.

محمد سعید سیاوشی در ادامه افزود خدا را شاکرم که توفیق خدمتگزاری به این مردم عزیز برای ما فراهم شده است و مجموعه توزیع برق نهاوند به صورت ۲۴ ساعته با تلاش و مجاهدت خود در پی رضایت خداوند و مردم شریف شهرستان نهاوند هستند.

وی خاطرنشان کرد ما در حوزه‌های مختلف به موفقیت‌های خوبی رسیده‌ایم در شهر و روستاهای شهرستان خدمات بسیار ارزشمندی را انجام داده‌ایم از جمله این خدمات می‌توان به جابجایی شبکه‌ها و پایه‌های برق، هوشمندسازی برق چاه‌های کشاورزی، تعویض شبکه‌های فرسوده با کابل‌های خود نگهدار احداث شبکه‌های جدید، اصلاح و تعویض تابلوها، احداث شبکه‌های هوایی روشنایی در بلوارها، تعویض چراغ‌های فرسوده قدیمی با چراغ‌های ال ای دی جدید در بلوارها و مناطق  و خدمات ارزنده دیگری که فرصت معرفی آنها نیست ولی به صورت بنر در سطح شهرستان و در فصای مجازی و نشریات شهرستان به اطلاع مردم عزیز رسانده خواهد شد.

وی در پایان گفت این پروژه به نمایندگی از ۷۳۹ پروژه حوزه برق شهرستان نهاوند در دهه مبارک فجر توسط فرماندار محترم افتتاح می‌گردد ان شاءالله گوارای وجود مردم عزیزمان باشد.

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.